Toteutamme tyylikkäät ja edulliset sähköiset lehdet - säästä luontoa ja rahaa!

Suoraan PDF-tiedostosta!
Laadukkaat digilehdet, verkkolehdet, epaperit, nettilehdet ja selattavat näköislehdet.

PDF:stä suoraan nopeatoiminen sähköinen lehti, eli digijulkaisu!

Responsiivista Flipeco e-julkaisua voitte selata kuin painettua lehteä kaikilla laittailla - tietysti myös mobiilisti. Verkkolehti aukeaa erittäin nopeasti ja sitä on joustava selata.
Digilehdet, verkkolehdet ts. sähköiset ejulkaisut ovat edullinen ja nopea tapa julkaista normaalisti paperille painetut asiakaslehdet, tuote-esitteet, katalogit, vuosikertomukset jne.


 

E julkaisun tuotantohinta alk. 59 € / e-julkaisu, sisältäen kaiken tarvittavan, myös ylläpidon palvelimella 2 vuotta.

Lataatte vain PDF- tiedoston meille, ja sähköpostilla saatte html5-pohjaisen valmiin e-julkaisunne linkin. Linkkiä voitte hyödyntää haluamallanne tavalla esim. www-sivuillanne, uutiskirjeissa tai jakaa somessa. Voimme myös toimittaa sähköiset lehdet zippi-paketina asiakkaan palvelimelle purettavaksi. 

Kysy lisää tai teetä ilmainen malli! Lähetä PDF-tiedosto meille.

FLIPECO E-JULKAISU ASIAKASRYHMÄT ( klikkaa ja selaa )
Digilehdet, nettilehdet, verkkolehdet, digikatalogit, epaperit ja selattavat näköislehdet.
E-julkaisu on suoraan selaimessa luettava näköislehti. Responsiivinen ja interaktiivinen käyttökokemus välittyy lukijoille kaikilla laitteilla.
Toteutamme myös e-julkaisujen ylläpidon palvelimella, joten teidän ei tarvitse huolehtia muusta kuin PDF-tiedoston toimittamisesta meille.
PDF meille – e-julkaisu teille, siinä kaikki!

Jo tuhansia tehtyjä e-julkaisuja. Tässä alla muutamia asiakkaitamme malliksi. Digijulkaisupalvelumme on jo toiminut vuosia ja meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita.

Katso lisää referenssejä.

Kysy lisää tai teetä ilmainen malli! Lähetä PDF-tiedosto meille.